Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Erhan Bulut Ortaokulu

Telefon : 0212 452 89 16
Belgegeçer : 0212 452 89 17
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehiterhanbulutortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HÜRRİYET MAH. SÖĞÜT SK. NO: 2 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL
VİZYON : Hedefleri doğrultusunda sürekli ve yeniden öğrenme çabasında olan ve bilgi toplama yolarını öğrenen, bilimsel ve teknolojik imkanlardan yararlanabilen, topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak bir üst öğrenime hazırlayan imkan ve ortamları sağlayarak okullar arasında tercih edilen bir okul olmak, nitelikli, sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda tüm kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak, yarınlara güvenle bakan; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, kendi hak ve sorumluklarını bilen, başkalarının hak ve sorumlulukların saygı duyan, kendi yeteneği doğrultusunda bir üst öğrenime hazır ve vatanına faydalı bireyleri yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :42
Öğrenci :1000
Derslik :24
Atölye-İşlik :1
Toplantı Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :892
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Sabahçı öğrenciler için 07:30´ da ders başlar 12:50´ de biter. Öğlenci öğrenciler için 13:10 ´da ders başlar 18:30 da biter.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Dogalgaz
Pansiyon :
Servis : Yalnızca Özel Eğitim Öğrencilerimize Servis taşımacılığı yapılmaktadır.
Ulaşım : Şirinevler meydandan mahmutbey - Güneşli minibüsleri veya İETT ile yine Şirinevlerden Güneşli otobüsleriyle (97, 97A) ulaşılabilir. (Eski vergi dairesi karşısı)
Yerleşim Yeri : Hürriyet Mh. Söğüt Sk. No:2 PK:34191 Bahçelievler/İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 18 km İlçe merkezine 1,5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ERKEK VE KIZ FUTBOL, VOLEYBOL TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler : 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI HER YIL YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK BİLİM FUARI, ERASMUS+, HAREZMİ EĞİTİM MODELİ, BİR HARF BİN İSTANBUL, UMUDUM ÖĞRETMENİM, BİR SES İKİ HAREKET, HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR, ÖĞRENCİ KOÇLUĞU, PICTES (Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi), ÖĞRETMENİM BENİMLE
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS PROJESİ
Diğer Hususlar : HER YIL DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YAPILMAKTADIR. AYNI ZAMANDA PICTES KAPSAMINDA OKULUMUZDA SURİYELİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DESTEKLEME VE TÜRKÇE KONUŞMA KURSLARI YAPILMAKTADIR.
Yazdır :